Oberta la XII edició del Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet

L’Ajuntament i l’Ateneu Terrassenc han obert la convocatòria de la XII edició del Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet. Un certamen nascut l’any 2010 amb l’objectiu de retre homenatge a la figura de l’intel·lectual, historiador, polític, advocat i mecenes cultural terrassenc Josep Soler i Palet. Al mateix temps, el premi vol posar al servei de la ciutadania un espai per a la creació i la difusió literària que ajudi al foment de l’escriptura contribuint a visibilitzar i posar en valor la qualitat i diversitat del talent literari existent a la ciutat.

Les obres candidates es podran presentar fins al proper 30 de setembre. El certamen està obert a totes les persones majors d’edat que visquin a Terrassa o que estiguin vinculades a la ciutat per motius laborals o d’estudi. Els relats presentats, han de ser originals i inèdits amb una extensió màxima de cinc fulls a doble espai, poden ser redactats en llengua catalana o castellana, i amb tema lliure.

Enguany, la presentació de les obres s’ha de fer de manera virtual, enviant-la en format Word per correu electrònic a l’adreça info@ateneuterrassenc.cat i indicant a l’assumpte del correu “Premi Soler i Palet 2021”. Al cos del missatge hi ha de constar el títol de l’obra presentada, nom i cognoms de l’autor/a, telèfon i correu electrònic. El jurat seleccionarà un màxim de 10 relats, dels que sortiran les tres persones guanyadores.

Resum de les bases:

  • Organitza: Ajuntament de Terrassa i l’Ateneu Terrassenc
  • Termini: 30 setembre 2021
  • Tramesa: en format Word per correu electrònic a l’adreça info@ateneuterrassenc.cat
  • Veredicte: es farà públic a la Biblioteca Central de Terrassa, en el marc d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa el mes de novembre, si les circumstàncies epidemiològiques ho permeten. Es comunicarà a través dels mitjans locals i les xarxes socials, i de manera directa a les persones interessades. 

Premis:

  • 1er premi: un lot de llibres per valor de 120 €
  • 2n premi: un lot de llibres per valor de 80 €
  • 3r premi: un lot de llibres per valor de 60 €

Bases del XII Concurs de Narracions curtes Josep Soler i Palet

Més informació i premis anteriors

Comparteix