Hem parlat d’erotisme i vellesa

Crònica a càrrec de Ferran Peña, de l’activitat “Erotisme i vellesa, parlem?”, realitzada el dimarts 5 d’abril de 2022
Fotografies de Maria Rosa Raspall   PROPERAMENT

 

EROTISME I VELLESA: PARLEM?

Marta Garcia Cardellach és terrassenca. Fotògrafa i llicenciada en Humanitats amb postgrau en fotografia participativa i terapèutica.

Aprofundeix la seva formació al Centro del Patrimonio Fotográfico de Santiago de Chile (2013) i al Centre de l’Art et de la Photographie de Lectoure (2017) a França.

Ha exposat al festival Photopatagonia (Argentina), pel Consejo Nacional de la Cultura y las Artes (Santiago de Chile), a la Casa Elizalde de Barcelona, al Casal Pere Quart de Sabadell entre altres espais del territori català.

Ha treballat per la Fundació Photographic Social Vision, amb el col·lectiu fotopedagògic Construïm Mirades.

Organitza tallers de fotografia creativa per a infants i persones refugiades a Suècia i Alemanya (2016-2019).

Des del 2019 realitza projectes de fotografia participativa, és guardonada pels Premis Lacetània d’art i cultura, primer premi de fotografia al Besmina festival Barcelona i finalista de “Mirades amb veu” de Metges del món.

Col·labora amb el projecte Nilak Circ Teatre Itinerant i treballa en la segona producció del col·lectiu Cultura i Conflicte.

Hem parlat sobre l’erotisme, sobre la sexualitat o la no-sexualitat en aquesta etapa vital, sobre els desitjos, anhels, rebutjos.

Hem parlat de la relació entre el cos i el plaer, dels canvis corporals i la sexualitat, dels entorns que afavoreixen l’erotisme, de les dificultats i limitacions que ens trobem, per anar més enllà dels estereotips culturals i conèixer diferents maneres de viure el desig i l’erotisme en la vellesa.

Un plaer.

 

Ferran Peña

Comparteix