Fem de la Terra un planeta més verd!

Resum elaborat per Ferran Peña, de la conferencia celebrada el passat 28 de setembre amb Maria Carme Bartra, al Casal Cívic de Ca N’Aurell.
Fotografies de Yol Llubes Veure fotos

 

L’Associació Xàtiga, es crea a partir d’una inquietud clara de prendre consciència que som part de la Natura i hem d’assumir el nostre rol en i amb ella.

Parteixen del lema – FEM DE LA TERRA UN PLANETA MÉS VERD – i treballen en aquesta direcció.

Son persones amb inquietuds ecològiques conscients i compromeses amb la natura, que s`han unit per treballar i assolir objectius ecològics, de no consumisme, de responsabilitat i compromís amb la Natura.

Dediquen el seu temps i treball, voluntàriament, per organizar i preparar, totes les seves activitats, contactar amb la gent, preparar la difusió, la confecció i preparació de vídeos, tallers, material didàctic, etc.

Organitzen campanyes per conscienciar veïns i veïnes dels barris i sobretot a través de les Associacions de Veïns i els col·legis per generar cadenes de plantes de fàcil cuidar, per aconseguir barris i ciutats més verdes, naturals i ecològiques.

 

És per això que l’Associació XÀTIGA continua amb constància la idea de sembrar en positiu no sols plantes, sinó també una mentalitat més sensible, més ecològica i humana.

Amics : Fem Pedagogia Ecològica perquè el que sembrem avui és indispensable per demà.

FERRAN PEÑA

 

Comparteix