Descobrim la diversitat dels entorns de Terrassa

Aquest dijous, 10 de novembre, l’Ateneu Terrassenc ha acollit la presentació de la segona edició del  llibre 22 itineraris de natura pels voltants de Terrassa, editat per la Fundació Torre del Palau dins la seva col·lecció Els llibres de Terrassa

Una lliura de paper sense setinar ple d’observacions de mallerengues, pinsans, rossinyols, sargantanes i algun pit-roig. Tot endreçat en 22 itineraris al voltant de Terrassa construïts amb la sensibilitat i experiència d’Angel Manuel Hernández, Antoni Comellas i l’il·lustrador Albert Masó responsable dels mapes esquemàtics.

És un llibre guia per descobrir la diversitat de la fauna, flora, geologia i d’altres elements del nostre patrimoni paisatgístic, i una valuosa eina per descobrir la bellesa de forma fàcil per uns camins a l’abast de tothom ja que es poden iniciar arribant en transport públic. Tan assequibles, accessibles i variats que son molt apropiats per aprendre a mirar i despertar l’amor per la natura de petits i grans. Res es pot estimar si no es coneix primer.

Crònica de la presentació i fotografia de Josep Maria Sans

Comparteix