Oberta la convocatòria del premi Soler i Palet de narracions curtes

L’Ajuntament i l’Ateneu Terrassenc han obert la convocatòria de la tretzena edició del Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet. El certamen està obert a totes les persones majors d’edat que visquin a Terrassa o que estiguin vinculades a la ciutat per motius laborals o d’estudi. Els relats presentats, de temàtica lliure, han de ser originals i inèdits amb una extensió màxima de cinc fulls o 10.000 caràcters i poden ser redactats en llengua catalana o castellana. Les obres candidates es podran presentar fins al proper 30 de setembre enviant-les en format Word a l’adreça info@ateneuterrassenc.cat, indicant a l’assumpte del correu “Premi Soler i Palet 2022”. Al cos del missatge hi ha de constar el títol de l’obra presentada, nom i cognoms de l’autor/a, telèfon i correu electrònic. El jurat, format per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, un/a representant del Consell de Cultura i de les Arts de Terrassa, un/a representant de l’Ateneu Terrassenc, un/a professor/a d’escriptura creativa i un/a representant de la BCT Xarxa, seleccionarà un màxim de 10 relats, dels que sortiran les tres obres guanyadores.

Aquests relats seran publicats en format de llibre electrònic a la pàgina web de l’Ajuntament de Terrassa el mes d’abril del proper any.  Es concediran tres premis. El primer serà un lot de llibres per valor de 120 euros gentilesa de La Casa del Llibre i 300 euros lliurats per l’Ateneu Terrassenc. El segon premi, un lot de llibres per valor de 80 euros gentilesa de la Llibreria Cinta i 200 euros lliurats per l’Ateneu Terrassenc; i el tercer, un lot de llibres per valor de 60 euros gentilesa de la llibreria La Temerària i 100 euros lliurats per l’Ateneu Terrassenc.

Coincidint amb la publicació de les bases dels premis d’aquest any també s’han publicat els  relats seleccionats en l’edició de l’any passat i que es poden trobar a la web www.terrassa.cat/narracions-curtes-josep-soler-i-palet

Podeu consultar les bases dels premis a la pàgina web: https://www.terrassa.cat/narracions-curtes-josep-soler-i-palet

Comparteix