Reconeixement de l’Ateneu Terrassenc a Cèlia Ros i Rafel Comes

Festa grossa dels 27 anys de refundació de l’Ateneu Terrassenc a la Societat la Coral Els Amics, un espai amb plena sintonia amb l’esperit ateneístic, amb dos potens motors, un a cada ala, per seguir elevant aquesta entitat pels núvols de la cultura basada amb la justícia, la solidaritat i la llibertat.

Arribat el moment de llegir l’acta del veredicte, el secretari va detallar els motius que els han fet mereixedors d’aquests guardons. De Rafel Comes es va fer esment de la permanent predisposició a col·laborar amb l’Ateneu i es va destacar la seva aportació amb els Quaderns de Noms Terrassencs publicats al butlletí de l’entitat.

Cèlia Ros has estat mereixedora del guardó de Sòcia d’Honor 2023 per la seva dedicació desinteressada a l’Ateneu des de l’inici de la seva refundació

Mentre tinguem persones com la sòcia d’honor Cèlia Ros i l’ateneista d’honor Rafel Comes no hem de témer per l’irrupció de la Intel·ligència Artificial, doncs la passió, l’entusiasme, l’emoció d’ambdós no hi ha màquina que ho pugui igualar.

Ana Fernández i Rosa Maria Vives van ser les encarregades de glossar ambdues biografies. Podeu trobar aquestes glosses al final de la crònica

LA presència de la regidora Lluïsa Melgares i del president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Josep Morella, entre altres representants municipals i associatius de la ciutat, han aportat el reconeixement institucional i ciutadà a la obra dels guardonats.

Un concert de swing després dels parlaments ha acompanyat als assistents mentre degustaven unes tapes preparades amb sensibilitat per l’equip de La Coral.

Josep Maria Sans, vicepresident de l’Ateneu Terrassenc

Comparteix