Pablo Gómez i Les Arenes

Resum, elaborat per Ferran Peña, de la Ruta Cultural celebrada el dissabte 16 de juliol.
Fotografies de Rafael Morante  Veure fotografies    Notícia a Canal Terrassa TV  Veure vídeo

 

Als seus 87 anys, Pablo Gómez, continua essent una figura vital, un lluitador infatigable per la defensa dels interessos del barri de les Arenes.

Pablo Gómez, és un ciutadà exemplar que ha sabut plantar cara a les seves pròpies dificultats, a les dels seus veïns i no ha estalviat esforços ni sacrificis per assolir els seus nobles propòsits que no són altres que els d’ajudar abnegadament els seus conveïns de Les Arenes.

És un terrassenc d’honor, un terrassenc extraordinari a qui tots devem agraïment i admiració. Els veïns de Les Arenes i els habitants de Terrassa, perquè a tots, d’una manera o altra, ens afecta, i molt, que entre nosaltres hi hagi homes com el Pablo Gómez.

Ha estat per mi un honor treballar amb tu Pablo,  vull donar-te les gràcies per tot el que has fet per les Arenes i per les bones converses que hem tingut a casa teva i caminant pel barri que mai oblidaré .

Moltes gràcies també Joan Tamayo, per les teves paraules, ets una persona que vals molt.

Moltes gràcies a  tots aquells i aquelles persones del barri que ja no estan amb nosaltres

Moltes gràcies a tots i totes , veïns i amics de Les Arenes:  l’Autogestió i el protagonisme veïnal, en sigut claus per a la construcció d’una comunitat cohesionada.

Moltes gràcies a tots vosaltres també per venir i fer costat a aquest projecte.

 

Ferran Peña

 

Comparteix