L’Ateneu Terrassenc distingeix a Maria Rosa Raspall i Isabel Marquès

Fotografies: Yol Llubes VEURE FOTOS

 

L’Ateneu Terrassenc ha commemorat el seu 28è aniversari de la seva refundació. En el decurs de l’acte, que va tenir lloc a La Societat Coral Els Amics, es van lliurar les distincions que, any rere any, atorga l’Ateneu a les persones o entitats que s’han caracteritzat en la seva defensa dels valors ateneístics.

El guardó de Sòcia d’Honor va ser per a Maria Rosa Raspall, membre de l’Ateneu des de fa ja molts anys, i coneguda per les fotografies que han permès crear un fons històric de les activitats de l’entitat.

Isabel Marquès ha estat distingida com a Ateneísta d’Honor, per la seva llarga trajectòria en multitud d’activitats i entitats, que han promogut els valors de llibertat i solidaritat, com son la Sindicatura de Greuges, l’Associació Alba, projectes a Burkina Faso, Prodis,…

En el seu parlament, el president de l’Ateneu Terrassenc, Ferran Peña, ha recordat els orígens de l’Ateneu i els seus objectius, i ha fet incís en que ara comença una nova etapa per l’entitat, amb nous projectes.

El president de la federació d’Ateneus, Pep Morella, i Maria Rosa Boladeras, Regidora de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Terrassa, també s’han adreçat a les més de 80 persones assistents a l’acte, reconeixent la feina feta per l’Ateneu.

L’acte ha estat conduit per Josep Maria Casarramona, i ha finalitzat amb un refrigeri amenitzat amb música de jazz.

 

Comparteix