L’Associació de Col·leccionistes de Terrassa

Resum de la visita a l’Associació de Col·leccionistes de Terrassa avui, 19 de novembre

 

LAssociació de Col·leccionistes de Terrassa és una entitat que presenta una llarga trajectòria: Es va fundar l’any 1966, enguany fa 55 anys. L’entitat descriu que té com objectiu principal promoure el col·leccionisme. A més a més, és una entitat promotora de la Fira Mercat d’antiguitats de Terrassa.

Hem estat acompanyats de la seva presidenta la Esther Nosàs  , el Josep Mª Ferrer i en Francesc Comellas que ens han donat la benvinguda .

A l’Associació podeu gaudir d’exposicions, xerrades o simplement consultar llibres o llegir el diari.

Darrera de l’associació hi ha un grup de gent amb ganes d’acostar les seves col·leccions i donar la benvinguda a qualsevol persona que vulgui formar part del seu col·lectiu.

Hem vist l’exposició “El Món del Còmic i la Il·lustració “que hi serà fins al 7 de gener , a part de col·leccions molt interessants sobre temes específics i molt ben treballats.

La Esther Nosàs , la primera presidenta de la història de l’entitat és una col·leccionista empedreïda : una cinquantena de rosaris, 400 clauers i 500 plaques de caves són només algunes de les seves col·leccions.

Ha estat una visita molt interessant i estem molt agraïts.

Us animem a continuar amb el vostre treball i us felicitem per la vostra constància i aportació a la cultura de Terrassa.

 

Resum elaborat per Ferran Peña

Fotografies: Rafael Morante [veure fotos]

Comparteix