L’Ajuntament i l’Ateneu Terrassenc convoquen el 3r. Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet

L’Ajuntament de Terrassa i l’Ateneu Terrassenc han convocat la tercera edició del Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet.

La intenció del concurs és promoure l’escriptura i, alhora, la lectura, així com recordar la figura de Josep Soler i Palet.

La convocatòria s’adreça a totes les persones majors d’edat residents a Terrassa o vinculades amb la ciutat que escriuen de manera no professional.

Els relats que participin al concurs, de tema lliure, han de ser inèdits i tenir una extensió màxima de cinc pàgines DIN A-4 i poden ser en català o castellà. El termini de lliurament dels treballs finalitza el 30 de setembre.

Per a Terrassa, Soler i Palet representa una celebritat ja que va donar la seva casa com a biblioteca, perquè Terrassa fos una ciutat cultural i d’esperit lliure.

Com a novetat d’aquest any, s’han incrementat els premis, ja que l’Ajuntament pensa que és la manera d’incentivar la gent a que participi. A més, s’ha editat un llibre amb els deu millors relats de la darrera edició i de la guanyadora, que també es podrà trobar a la web de l’Ajuntament amb les bases del concurs. El jurat atorgarà tres premis, amb la següent dotació:

– Primer premi: un e-reader Tagus per gentilesa de Casa del Llibre
– Segon premi: un curs d’escriptura creativa, a càrrec de Silvia Alcàntara, obsequi de l’Ateneu Terrassenc
– Tercer premi: un val de 80? per la compra de llibres a la Casa del Llibre

El veredicte del concurs tindrà lloc el 22 de novembre, dia en què se celebrarà l’aniversari de la mort de Soler i Palet.

Comparteix