Història d’un passat i un present – Barri Universitari Cementiri Vell Terrassa

Resum elaborat per Ferran Peña, de la Ruta pels barris de Terrassa, la número 13, dedicada al Barri Universitari-Cementiri Vell
Reportatge fotogràfic de Rafel Morante Veure fotografies

Hem fet un petit viatge per conèixer el passat del barri i la seva evolució fins als nostres dies , la seva gent i aspectes molt importants en la millora del barri .

Per uns moments hem tornat al passat, a l’inici i la història del barri molt ben explicada per la Mia .

El barri ha crescut i fa honor al seu nom de Barri Universitari per ser molt competent pel que fa a infraestructures docents de primer nivell i a tot el seu entorn.

L´Associació de Veins ens mostra la seva inquietud , una associació que treballa pel barri i molt ben representada per el Juan Madolell.

Hem vist coses molt interessants al carrer Colom  i hem recordat els inicis i història del Celler i la Farinera , un entorn que ha patit una gran reestructuració.

L´Associació Xàtiga , una associació que treballa per fer de la Terra un planeta més verd , amb la Maria Carme Bartra.

També vull agrair de tot cort a totes aquelles persones ( homes i dones ) que han treballat i aportat al barri d´una forma o altre per fer-lo millor dia a dia .

Molts ja no estan amb nosaltres.

Moltes gràcies Mia per la teva valuosa col·laboració , és un plaer treballar amb tu , Juan Madolell , Maria Carme Bartra , Rafael Morante , a tots vosaltres per venir.

 

Ferran Peña
22/10/2022

Comparteix