Antonio Lozano Rabaneda guanya l’XI Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras va presidir ahir dimarts 17 de novembre l’acte d’entrega dels XVII Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia, II Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català i l’XI Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet. A l’acte d’entrega dels guardons, celebrada al vestíbul de la Casa Soler i Palet, també han participat membres del Jurat dels premis així com representants de les entitats organitzadores i col·laboradores dels guardons.

En aquesta edició, l’acte d’entrega dels guardons no s’ha obert al públic per adaptar-lo i poder complir així amb les actuals mesures de seguretat i prevenció

L’Ajuntament de Terrassa convoca aquests premis literaris de forma anual, amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals i l’Ateneu Terrassenc. En aquesta edició, l’acte d’entrega no s’ha obert al públic i ha consistit en el lliurament dels premis a les persones guardonades, adaptant l’acte per poder complir amb les actuals mesures de seguretat i prevenció.

Pel que fa al XI Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet, s’han concedit tres premis. El tercer premi, dotat amb un lot de llibres per valor de 60 euros gentilesa de la llibreria La Temerària i dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria ha estat per a Antoni López Massó i l’obra “El Cònsul”.

El segon premi, dotat amb un lot de llibres valorat en 80 euros gentilesa de la llibreria Cinta i dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria ha estat per a Jordi Baucells Martin amb l’obra “La noia que passejava escaroles”.

I, finalment, el primer premi, ha estat per a Antonio Lozano Rabaneda amb l’obra “Pasta de moniato”, que ha rebut un lot de llibres per valor de 120 euros gentilesa de la llibreria La Casa del Libro i dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria.

A més, les deu obres del concurs Soler i Palet seleccionades per part del jurat s’editaran en un llibret virtual que es publicarà el Sant Jordi de l’any vinent a la pàgina web de la xarxa de biblioteques municipals. D’altra banda, cadascun dels autors i autores de les 10 obres seleccionades rebran una còpia impresa, un diploma així com dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria quan la situació sanitària ho permeti.

Més informació del concurs

Comparteix