Acte commemoratiu del Dia Universal dels Drets Humans

L’Ateneu ha acollit l’acte commemoratiu del Dia Universal dels Drets Humans organitzat per la Comunitat Bahá’i de Terrassa amb la participació de l’advocat Joan Tamayo, activista dels DDHH i membre de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i d’Amín Egea, llicenciat en humanitats, màster en Història Comparada i doctor en Història per la UAB.

S’han abordat els aspectes de fragilitat social i vulneració dels drets humans bàsics en el nostre entorn proper i de la responsabilitat colectiva en el compromís de la seva defensa en temes tan sensibles con el dret a l’habitatge, la salut, l’educació i els col·lectius mes indefensos. Tanmateix s’ha fet èmfasi en no reproduir comportaments que critiquem si pretenem mantenir-nos dins d’una coherència ètica. La violència no es pot replicar amb mes violència doncs deslegitima la pròpia lluita, ha comentat Amín Egea.

L’acte l’ha tancat la Regidora amb competències sobre els Drets Humans de l’Ajuntament de Terrassa, Ona Martínez i Viñas, que ha posat de manifest el compromís inequívoc en el compliment dels DDHH en les polítiques municipals

Comparteix