Nous temps, nous texits

El passat dimarts dia 6 de març i dins el cicle de conferències que organitza l’Ateneu Terrassenc, va tenir lloc la conferència: El nou món dels productes tèxtils a càrrec del Dr. Josep Maria Canals Arias. Catedràtic d’Universitat (ESEIAAT – UPC).

Durant l’hora i mitja que va durar la seva intervenció, vam poder conèixer totes les novetats que es porten a terme tant a nivell universitari com a nivell industrial. Es va fer referència als nous materials tenint en compte les necessitats actuals a tots els nivells. Va deixar clar que els usos del cotó entre d’altres, ja és passat. Ara toca donar pas a les microfibres i nanofibres, per tal de poder-nos adaptar als nous estils de vida.

El Prof. Canal és Catedràtic d’Universitat, a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrials, Aeroespacials I Audiovisuals de Terrassa (ESEIAAT), de la Universitat Politècnica de Catalunya

És cap de la Secció Àmbit de la Enginyeria Tèxtil, coordinador del Laboratori d’Ecoennobliment Tèxtil i del Grup de Recerca Superficies, Productos y Procesos Textiles.

Ha publicat 2 Patents, 71 publicacions internacionals I nacionals, 15 llibres, nombrosos projectes industrials, 2 Premis, i conferencies convidades a congresos Nacionals I Internacionals

Participa en els Comitès Internacionals Textile Ecolabel CEE, Reach, i Textile Best Available Techiques.

Comparteix