Lluís Paloma exposa els seus dibuixos a l’Ateneu

“llanceu-vos i creeu! Que les vostres obres arribin a existir, perquè mai no us deixaran sols.”

Intrida de Palau, obra de Lluís Paloma

Lluís Paloma “Patinet” exposa a l’Ateneu Terrasenc la seva obra gràfica, en una exposició que podeu visitar fins al 30 d’octubre.

Llegiu tot seguit com l’autor ens explica la seva obra:

“En mirar la meva obra gràfica d’aquests darrers anys, m’adono que gira a l’entorn de dues capes que sovint es contradiuen, perquè no poden tenir orígens més oposats. Jo mateix no he après encara com conduir ambdues capes cap a un resultat lògic i coherent, com sí que he aconseguit en un altre camp, la música. Les dues capes són:
1) L’obra com a absolut inert. Amb això em refereixo al fet ineludible que un cop feta, l’obra existeix durant un temps indeterminat com un fet objectiu, sense contenir en si mateixa cap interpretació.
2) Un camp potencialment infinit, extern a l’obra però que potencialment tothom l’hi pot projectar, que és el de la interpretació o la reacció més o menys emocional.

Jo sempre separo ambdues capes i em centro en la creació d’obres d’una manera tan objectiva com m’és possible. Tothom serà, llavors, lliure d’interactuar-hi com li plagui. I aquí faig notar que, davant de l’obra objectiva, tots la percebem i la sotmetem a processos d’associació i memòria a dins del nostre cervell. ” … seguiu llegint+

[Galeria de fotos]

Comparteix