L’Ateneu Terrassenc renova part de la seva Junta

Aquest dissabte, 7 de juny, l’Ateneu Terrassenc ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària.

A més dels assumptes de tràmit, com són les aprovacions dels informes de gestió i econòmic, l’Assemblea va aprovar per unanimitat la renovació dels càrrecs de Secretari i Vicesecretari de l’entitat.

Assumpta Roset, que havia ostentat el càrrec de Secretaria durant els darrers anys, va presentar la seva renuncia per motius personals. Això ha motivat la seva substitució i l’Assemblea ha escollit com a nou Secretari a Josep Maria Sans, que fins ara ocupava el càrrec de Vicesecretari. Els socis també van acordar l’elecció de Jordi Centelles com a Vicesecretari i la incorporació de Maria Rediu com a nou membre de la Junta.

Tant el nou Secretari, com el President de l’Ateneu, Josep Corominas, van voler agrair la tasca de la Secretària sortint, Assumpta Roset, “per l’esforç i dedicació que ha contribuït a situar a l’Ateneu com l’entitat mes activa de la nostra ciutat”, va recalcar Corominas.

Nou estendard de l’Ateneu Terrassenc

El nou estendard de l'Ateneu, lliurat al preseident de l'entitat per la seva autora, Margarita Grandia

La trobada de socis de dissabte també va servir per presentar el nou estendard de l’Ateneu, dissenyat per Margarita Grandia i que tindrà l’ocasió d’estrenar-se durant els actes de la Setmana de l’Ateneu.

Comparteix