L’Ajuntament i l’Ateneu Terrassenc entreguen el Premi Josep Soler i Palet de narracions curtes

Els premis Agustí Bartra de poesia i el Josep Soler i Palet de narracions curtes, que arriben a la seva IX i XV edició respectivament, s’entregaran aquest dimarts 20 de novembre en un acte públic a la Biblioteca Central de Terrassa. Els dos certamens estan organitzats per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc (Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet) i els Amics de les Arts i Joventuts Musicals (Agustí Bartra de poesia).

En el cas del Premi Agustí Bartra de Poesia, en aquesta edició es tornarà a premiar un llibre de poemes que siguin inèdits, escrits en català i amb una extensió de, com a mínim, 250 versos. El guardó consisteix en la publicació, en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en regim de coedició amb Pagès Editors. El jurat, està format aquest 2018 per Jaume Aulet, Antoni Clapés, Jordi F. Fernández, Xavier Macià i Llorenç Soldevila.

Pel que fa al concurs Josep Soler i Palet de narracions curtes, el  jurat seleccionarà un màxim de 10 relats, dels que sortiran els tres guanyadors. Aquests relats seran publicats en format llibre al web de l’Ajuntament (www. terrassa.cat). Entre aquests 10 finalistes sortirà l’obra guanyadora i les situades en segon i tercer lloc. 

Es concediran tres premis. El primer consisteix en una targeta-regal per gentilesa de Terrassa Centre per valor de 120 euros a gastar a qualsevol dels comerços adherits a l’associació. El segon premi, una targeta-regal per gentilesa de Terrassa Centre per valor de 80 euros a gastar a qualsevol dels comerços adherits a l’associació; i el tercer premi constarà de tres llibres, per gentilesa de la llibreria La Temerària.

El jurat de la IX edició del concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet està format pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, un membre del Consell de Cultura i de les Arts de Terrassa, dos representants de l’Ateneu Terrassenc, un/a representant de Terrassacentre, un/a professor/a d’escriptura creativa, i un/a representant de la bct xarxa.

Més informació:

Comparteix