Jordi Lara explora la vida com una gamberrada creativa en el seu darrer llibre

Presentació de Mística Conilla, de Jordi LaraAhir, 26 de gener, vam tenir el plaer d’escoltar a l’escriptor Jordi Lara que, acompanyat pel també escriptor Pep Puig, ens va presentar la seva darrera creació, Mística conilla.

No es pot escriure amb bellesa sense llibertat. Bellesa, veritat i la terrible realitat son ingredients plens de màgia i dimensió espiritual en el concepte mes global. Descobrir el misteri de forma senzilla es el resultat de la exploració que trobem al seu llibre. Aquest reguitzell de relats aparentment inconnexes comparteixen alguns d’aquests misteris i el lirisme just que es salva del sentimentalisme.

Escrit sense vergonyes i tabús, sense pretensió d’agradar els mercats, sincerament, amb paraula valenta construeix el·lipsis que el lector ha d’anar omplint. Com una escultura d’Henry Moore, tant important es la matèria narrativa com els forats. En la presentació del llibre “La mística conilla”, en Pep Puig ha fet d’espàrring de l’autor, Jordi Lara en joc àgil d’intercanvi amè de complicitats plenes d’humor.

Crònica: J.M. Sans

Comparteix