Exposició “Els nens d’Àfrica”. De l’11 de juny al 3 de juliol a l’Ateneu

ELS NENS D’ÀFRICA: EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE “TUBABU” A L’ATENEU

Inauguració a l’Ateneu Terrassenc dimecres 11 de juny a les 19:45 hores

“Els nens d’Àfrica” és la primera exposició que organitza el grup africanista “Tubabu” a l’Ateneu Terrassenc.
Tubabu és un terme africà per denominar els blancs, estrangers, turistes…una mica ingenus però que encara avui desvetllen un interès en els africans, especialment entre els seus infants.

Els nens d’Àfrica que s’exhibirà entre els dies 11 de juny i el 3 de juliol d’enguany, és una mostra cedida desinteressadament pels seus autors, persones “tubabes” que en els seus viatges a Àfrica han sabut captar les escenes i mirades que retraten l’esplèndida diversitat de tot un continent.

Si Àfrica és sempre atractiva pels seus valors, pels seus enigmes, per la seva profunditat, i per la seva dilatada expressivitat, ho és fonamentalment, per les mirades i expressions dels seus nens.
Els fotògrafs, tots ells experts coneixedors i viatgers del món africà, ens proposen mitjançant les seves obres, un viatge apassionant i exhaustiu, per descobrir algunes escenes quotidianes, amb els seus infants com a protagonistes.

L’exposició, oberta al públic de 19 hores a 21 hores, ens convida a reflexionar i a gaudir de l’esperit essencialment africà.

Sis autors: Carme Boldú, Enric Prat, Jordi Camí, Josep Ventura, Lola Vilanova, Maribel Muñoz i Miquel Escoda i amb infants de 17 països: Burkina-Faso, Egipte, Etiòpia, Guinea, Libia, Malawi, Mali, Namíbia, Niger, Rwanda, Senegal, Sudan, Tanzania, Tunis, Txad, Uganda i Zambia ens permeten endinsar-nos en el mosaic cultural africà i en la seva impactant realitat

Comparteix