ESPECTACLE BRASSENS DIVENDRES AL TEATRE ALEGRIA

MIQUEL PUJADÓ

presenta l’espectacle

BRASSENS, LLUM I OMBRA

amb

JOAN HUMET (contrabaix) – MANEL LÓPEZ (acordió)

OLGA SUÀREZ (veu)

DIVENDRES 18 d’OCTUBRE a les 22h

TEATRE ALEGRIA (TERRASSA)

ENTRADA: 10 €

PODEU COMPRAR LES ENTRADES ANTICIPADAMENT PER TELENTRADA: http://www.telentrada.com/Telentrada/es/Espectaculos/Musica/Espectaculo%20Miquel%20Pujado

brassens

GEORGES BRASSENS (1921-1981) és un dels més grans autors i intèrprets de cançons del segle XX, i ha estat considerat per escriptors com Gabriel Garcia Márquez “el millor poeta francès contemporani”. És a la gran Cançó d’autor europea allò que Shakespeare és al teatre.

Lúcid, irònic, atemporal, a cavall de l’expressió popular i de la literatura culta, les seves cançons són més actuals que mai.

BRASSENS, LLUM I OMBRA és la base d’un nou espectacle on Pujadó interpreta, acompanyat per Joan Humet, Manel López i Olga Suàrez, una vintena de temes brassenians, alguns de molt coneguts (“La mala reputació”, “El goril.la”, “Pobre Martí”, “La bona Margot”…) i d’altres que seran tota una descoberta per a molts (“El petit flautista”, “La fila índia”, “Don Joan”…)

Són cançons poètiques, punyents, sovint divertidíssimes i hilarants… autèntics antídots contra l’estupidesa i el pensament gregari.

Spleen Produccions

www.miquelpujado.cat

Comparteix