Ens traslladem. Vine al nou Ateneu!

Després de 8 anys al casal cívic del Vapor Gran, l’Ateneu encara una nova etapa amb el trasllat a les noves instal·lacions del carrer Sant Quirze número 2.

A partir del dilluns 4 de març, totes  les activitats, presentacions, concerts, tallers i cursos que ofereix l’Ateneu Terrassenc passaran a fer-se al nou local del carrer Sant Quirze.  Quan l’activitat tingui altres requeriments d’espai, es comunicarà oportunament l’emplaçament on es celebraria.

Fruit d’un acord amb l’Ajuntament de Terrassa, l’Ateneu Terrassenc ocuparà una planta sencera  de l’edifici del carrer Sant Quirze número 2, amb una superfície construïda de 280 m2. Aquest espai encabirà una sala d’actes,  5 espais polivalents per tallers i cursos, a més d’un magatzem i la recepció.

L’edifici del carrer Sant Quirze 2 es trobava actualment en desús, després de que hagués tingut diversos usos administratius, l’Institut Municipal de Cultura i Esports, el Centre de Normalització Lingüística i, anteriorment, els Jutjats.

Abans d’això, en aquest emplaçament es va construir el 1915 un edifici modernista, obra de l’arquitecte Josep M. Coll i Bacardí, per allotjar el Centre Mèdic de Terrassa, que va ser enderrocat a la dècada dels 50 per donar pas als jutjats.

Estigueu atents als canals habituals, correu, web, facebook, instagram i telegram, per saber en tot moment els possibles canvis d’ubicació de les activitats.

T’esperem al NOU ATENEU!

Comparteix