Convocada una nova edició del premi de narracions curtes Josep Soler i Palet

Laura_CastilloAquest dijous 20 d’abril s’han presentat les bases de la VIII edició del Concurs de Narracions Curtes Premi Josep Soler i Palet simultàniament a la seva publicació a la web municipal i a la de l’Ateneu. Aquest és un premi que permet retre homenatge del que fou prohom de Terrassa i President de l’Ateneu Terrassenc en el 1890.

Actiu dinamitzador de la cultura va organitzar el primer certamen literari de Terrassa i el seu llegat ha permès a través de la seva col·lecció d’art crear el Museu de Terrassa, i del fons bibliogràfic constituir la primera biblioteca pública de Terrassa.

Organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i l’Ateneu Terrassenc, aquest premi rep el recolzament de l’Associació Comerç Centre i la llibreria La Temerària, i la col·laboració de la Biblioteca Central de Terrassa.

El comentari de les bases l’ha fet la Directora de la Biblioteca Central Sra. Maria Gental, i el lliurament dels premis el Regidor de Cultura Sr. Jordi Flores en presència de representants de l’Associació Terrassa Centre i de l’Ateneu Terrassenc.

El primer premi ha sigut per la Sra. Montserrat Villares per “L’Esquerda”. El segon premi pel Sr. Jordi Martinez Pallejà per “Les nits del Pacífic Sud” i el tercer premi per Isabel Tribó per “Arte, trajes y complementos, La Parisina”.

Seguidament s’ha efectuat la lectura dramatitzada de les tres narracions guanyadores a càrrec Laura Castillo, Toni Garrich i Josep M Sans,

 

BasesBases

Comparteix