Assemblea General 2021. Vot anticipat

Seguint el calendari aprovat per a les eleccions a Junta directiva i l’Assemblea General, us informem  que, per aquells que no pugueu assistir a l’Assemblea virtual del proper dissabte 6 de març, s’ha habilitat el vot anticipat.

Per tal de fer efectiu aquest dret, trobareu un espai per dipositar el vostre vot anticipat a l’Ateneu Terrassenc (carrer de Sant Quirze, 2) en aquest horari:

Des de dilluns 1 de març, fins divendres 5 de març, de 6 a 8 de la tarda

Allà hi trobareu les paperetes de vot, sobres i la relació de candidatures. Cal que us identifiqueu amb un document vàlid. S’haurà de respectar en tot moment les indicacions de seguretat, distància, higiene de mans i aforament de l’espai.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que l’assemblea, en format videoconferència, tindrà lloc el dissabte 6 de març, a les 12 del migdia. Per poder-hi participar us heu d’inscriure prèviament 

Trobareu tota la informació del procés d’eleccions i del funcionament de l’Assemblea a la pàgina web. Si necessiteu aclariments o teniu dubtes, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic: assemblea2021@ateneuterrassenc.cat

Comparteix