Inaugurada l’exposició “Entorns”

Resum de l’acte elaborat per Ferran Peña
Fotografies de Yol Llubes VEURE FOTOS

Avui hem presentat la setena edició del Projecte Barris de Terrassa, a la Biblioteca del Districte 3 a Can Palet. L’exposició “Entorns” està composta per obres de Teresa Jordà, Antoni Poch i Mar Serra.

Com sempre, estem treballant tots plegats amb el convenciment que l’art i la cultura són un indret fèrtil per produir i distribuir coneixement en la societat i requereix que aquest treball pugui ser construït i compartit en tot l’espai social.

Teresa Jordà és considerada una de les millors aquarel·listes abstractes, compta en el seu dilatat currículum amb nombrosos premis nacionals i internacionals d’aquarel·la.

Ha impartit cursos i tallers al voltant de l’aquarel·la i l’abstracció en què ha participat tant de forma col·lectiva com individual.

Antoni Poch, Ornitòleg i naturalista.

Entomòleg – estudiós dels insectes, sobretot dels que habiten al parc de Vallparadis, és també un excel·lent fotògraf.

Mar Serra, dirigeix l’associació AMRAD amb l’objectiu d’ajuda, desenvolupament i solidaritat de les dones Berbers per la millora de la seva qualitat de vida. Ens convida a sentir l’energia que desprèn el desert i que desperta cos, ment, cultura i solidaritat.

Amics, us vull dir una cosa: Al principi de tot, abans de la història de la vida, la necessitat i l’art devien ser lo mateix en alguns casos.

Era normal i continua essent-ho, que a fi de mantenir la vida i molt més encara per tal de donar-li sentit, cal atendre i donar satisfacció a moltes necessitats que la mateixa vida genera, i de les quals exigeix el compliment segons la circumstància i el tarannà de cada individu.

Cal fer-ho, dur-ho a terme i complimentar-ho, com hem fet avui, per la via de la capacitat realitzadora i generadora de formes, pròpia de les persones.

El projecte va endavant gràcies a tots vosaltres.  

Ferran Peña

 

           

 

Comparteix